Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Paris Saint-Germain

Embed from Getty Images

Manchester United har idag rest till Paris inför morgondagens Champions League-premiär mot Paris Saint-Germain. Det mest notabla är att Edinson Cavani, Mason Greenwood och Harry Maguire av allt att döma stannar hemma.

I skrivande stund har United själva inte bekräftat den resande truppen. Ibland har klubben bekräftat truppen, ibland inte. Kommer en officiell trupp under tisdagen uppdaterar vi den här artikeln. Tills vidare baserar vi informationen på Manchester Evening News.

En anledning att inte lita fullt ut på MEN:s rapport är att tidningen bara listar 21 spelare. Det är den här säsongen tillåtet med 23 spelare i matchtrupperna i Champions League och det förefaller vara osannolikt att United inte skulle fylla truppen. Samtidigt kan det vara så att United helt enkelt inte har fler tillgängliga spelare.

Förutom Cavani, Greenwood och Maguire är inte heller Eric Bailly med i truppen som MEN listar. United publicerade tidigare idag bilder från dagens träning och där kunde vi se att både Cavani och Greenwood tränade medan varken Bailly eller Maguire syntes till. Inte heller Jesse Lingard listas av MEN och han har inte synts till efter landslagsuppehållet, varken på träning eller i matchtruppen mot Newcastle.

I tillägg är det Lee Grant och Teden Mengi som inte tycks vara med i resesällskapet.

Om både Bailly och Maguire är ute öppnar det sannolikt för Axel Tuanzebe i mittförsvaret och en fembackslinje med Luke Shaw som den tredje mittbacken är nog inte långt borta.

Nyförvärven Alex Telles och Facundo Pellistri reste båda med laget till Paris.

Anthony Martial är tillgänglig för spel i Champions League och är förstås med i truppen.

Målvakter: De Gea, Henderson
Försvarare: Wan-Bissaka, Fosu-Mensah, Tuanzebe, Lindelöf, Shaw, Telles, Williams
Mittfältare: Pogba, McTominay, Fernandes, Fred, Matic, Van de Beek, Pellistri, James, Mata
Anfallare: Rashford, Martial, Ighalo

Res med oss till Manchester!