Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp RB Leipzig

Manchester United Training Session

Manchester United har checkat in på Manchester Hilton inför kvällens Champions League-match mot RB Leipzig. Det mest notabla är att varken Victor Lindelöf eller Alex Telles syntes till när spelarna lämnade klubbens bussar.

Telles syntes heller inte till på gårdagens träning, varför det förefaller vara osannolikt att han ska komma till spel ikväll. Lindelöf var däremot med på gårdagens träning, så i nuläget får vi betrakta hans status som oklar. Det är förstås inte uteslutet Lindelöf kommer till spel ändå men då han inte checkade in på hotellet får det anses vara osannolikt.

Om Lindelöf inte kan spela öppnar det för Axel Tuanzebe som mittback. Ett ytterligare tecken på att Lindelöf saknas är att Teden Mengi är en av spelarna i truppen.

Målvakter: De Gea, Henderson
Försvarare: Wan-Bissaka, Fosu-Mensah, Tuanzebe, Mengi, Maguire, Shaw, Williams
Mittfältare: Matic, Pogba, Van de Beek, McTominay, Fred, Fernandes, James, Mata, Pellistri
Anfallare: Rashford, Ighalo, Martial, Greenwood, Cavani

Det är 23 spelare i truppen som vi hämtar från Manchester Evening News. Givet att ingen spelare tillkommer torde alla vara med i kvällens matchtrupp, då det är tillåtet med 12 avbytare i Champions League.

MEN noterar för övrigt att United idag fick använda Manchester Hilton på Deansgate istället för Lowry. Detta då RB Leipzig hade bokat Uniteds vanliga spelarhotell.

Res med oss till Manchester!