Muss-podden special: #62 Adam med Victor Laag

I veckans specialavsnitt gästar United-supportern Victor Laag.
Vi diskuterar bland annat den horribla insatsen mot Istanbul Basaksehir, Ole Gunnar Solskjaers status och Everton-matchen som stundar. Vinnaren i tävlingen har dessutom utsetts!
God lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS