Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rashford prisas; Publik tillbaka; Fosu-Mensah får nytt kontrakt

Manchester United v Arsenal - Premier League

I dagens nyhetssvep kan vi meddela att Marcus Rashford får ta emot ännu ett pris och att publiken är tillbaka på en del arenor men inte på Old Trafford.

Vi ska även tillägga att Timothy Fosu-Mensah har erbjudits ett nytt kontrakt.

Rashford prisas

Marcus Rashford fortsätter att vara fantastisk utanför planen som han prisats för ett flertalet gånger där bland annat utmärkelsen ”MBE” sticker ut. Nu prisas Rashford igen då han kommer tilldelas ett specialpris som delas ut på ”BBC Sports Personality of the Year 2020”.

Stort grattis och vi hoppas du fortsätter med ditt fina arbete utanför planen.

Publik tillbaks på arenorna

Det har varit en del spekulationer under den senaste tiden att publiken ska komma tillbaka på arenorna innan nyårsafton vilket den engelska regeringen bekräftade för några dagar sedan. Nu har det även bekräftats vilka arenor som får ta tillbaka några supportrar, då alla arenor inte får det på grund av att det i vissa städer, däribland Manchester, har det mycket svårt med den pågående pandemin.

Så som jag nämnde så tillhör Manchester och då Old Trafford, de som inte får ta in publik på arenorna, däremot de som får ta in supportrarna är London-klubbarna samt Liverpool-klubbarna, som kommer få ha ca 2000 supportrar på respektive arena. Det innebär att Uniteds möte borta mot West Ham verkar bli första matchen för United med publik den här säsongen. Det är ännu oklart när United får ta in publik på Old Trafford igen men nytt besked om det ska komma om 2 veckor, så finns chans att första matchen kan bli i derbyt mot Man City.

Här nedan ser ni vilka klubbar som får ta in ca 2000 supportrar:

Fosu-Mensah erbjuden nytt kontrakt

Fosu-Mensah har fått skralt med speltid under sin United-sejour men när han väl fått chansen så verkar en viss norrman ha blivit imponerad. För nu ska United enligt MEN, ha erbjudit 22-åringen ett nytt kontrakt då hans kontrakt går ut i sommar, men Solskjaer ska inte vilja släppa honom. Det är däremot oklart i nuläget vad kontraktslängen är på samt kontraktsdetaljerna.