Muss-podden special: #65 efter PSG med Marcus Eriksson

I veckans specialavsnitt gästas vi av sommarens quizvinnare Marcus Eriksson!
Vi diskuterar den tunga förlusten mot PSG, Freds röda kort, Solskjaer matchcoachning, Martials mörka form, West Ham-matchen som stundar samt mycket, mycket mer!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS