Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Martial & Cavani skadade, åter publik & nytt kontrakt för Bruno

West Ham United v Manchester United - Premier League

I dagens nyhetssvep lyfter vi Martial och Cavani, hur Manchester United förbereder inför att åter välkomna publik. Även uppgifterna om att ett nytt kontrakt ser ut att vara påväg för Bruno Fernandes.

Martial & Cavani skadade

Edinson Cavani och Anthony Martial klev av igår, där det såg ut som att båda slet med muskelskada. Ole Gunnar har nu bekräftat att båda är skadade, och att man i dagsläget inte vet hur allvarligt det är. Huruvida dom spelar och är tillgängliga på tisdag återstår att se.

Manchester United har två viktiga matcher framöver där Leipzig står för motståndet i Champions League och där Manchester City står för motståndet i ligan. Där Ole med garanterat önskar och hoppas  att dessa är tillgängliga.

Förberedelser inför återkomsten av publik

Manchester United förbereder nu allt mer inför återkomsten av publik på Old Trafford. Manchester United som just nu befinner sig i Tier 3 (ingen publik tillåten), har gått ut med lite information gällande hur det kommer att fungera när publik är tillåtet.’

Man pratar om 2000 platser där innehavare av säsongskort har förtur. Där Executive Club Members är garanterade en del av dessa biljetter. Man har också infört en Code of Conduct som man måste godkänna för att få ta del av matcherna på plats.

Läs mer om arbetet framåt och riktlinjer gällande publik nedan!

Luktar nytt kontrakt för Bruno Fernandes

Bruno Fernandes anlände i januarifönstret och har snart varit en Manchester United spelare i ett år. Och vilket år han har haft. På sina 37 matcher har han gjort 22 mål och 14 assister och det sägs att Barcelona och Real Madrid såklart är intresserade av hans tjänster.

Nu verkar det som om Manchester United tänker erbjuda honom ett nytt kontrakt som mer speglar hans värde i truppen. Bruno som idag ligger på £100.000 i veckan ligger en bit efter David De Gea som tjänar dryga £350.000 i veckan. Man kan tänkas att detta kommer att jämnas ut en hel del i Fernandes nya avtal.

Och efter hans insatser i den röda tröjan så kan man väl säga att det är välförtjänt. Han har ändå varit lagets bästa spelare sen han anlände i januari och det syntes igår hur viktig han är för att laget skall fungera. Bruno Fernandes har avverkat 11 månader av sitt 4 ½ år långa kontrakt.