Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sancho, Pogba, Camavinga och så lite Trippier

Atletico Madrid v Lokomotiv Moskva: Group A - UEFA Champions League

Januarifönstret närmar sig med stormsteg  & i och med det alla rykten och dylikt som involverar Manchester United. Jadon Sancho gör en återkomst, Trippier dyker upp och lite mer därtill.

Paul Pogba & Eduardo Camavinga

Det har minst sagt varit en del kraftig vind runt just Paul Pogba denna vecka. Men nu verkar Manchester United ladda upp för en framtid utan honom. AS rapporterade i oktober att Manchester United har jobbat med att få in Eduardo Camavinga om Paul Pogba skulle lämna Old Trafford.

Camavinga som just nu spelar i Rennes har också fångat Real Madrids intresse, så en liten dragkamp kan bli att vänta där. Camavingaaffären sägs gå för minst €50m.

Jadon Sancho

Och så är Jadon Sancho tillbaka i snacket. Det var en lång utdragen historia under sommaren, där det slutade med att Jadon Sancho blev kvar i Dortmund. Men Ole Gunnar Solskjaer och Manchester United skall fortfarande vara intresserade av att få in Jadon Sancho.

Dortmund som önskar att ha kvar Sancho i klubben förbereder ändå för en framtid utan honom. Ett bud runt €100m nästa sommar lär i alla fall få Dortmund att fundera på en försäljning. Man har även hittat en möjlig ersättare, detta i form av Donyell Malen som just nu spelar i PSV.

Kieran Trippier & Jesse Lingard

Manchester United ska tydligen vara intresserade av att få in Kieran Trippier, enligt Sky Sports. Kieran vars position är högerback spelar just nu i Atletico Madrid, och tillhörde tidigare Tottenham. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till och med 2022.

Jesse Lingard ryktas också iväg på lån, speltid har det varit dåligt med under nuvarande säsong. Det ryktas om ett utlån nu i januari där möjlig adress för Jesse är Real Sociedad.