Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ökvist lämnar; FA Youth Cup uppskjuten; Domare klar för toppmötet

Manchester United Women v Chelsea Women: Barclays FA WSL

Det är svårt att inte må fantastiskt som Unitedsupporter idag då vi toppar tabellen med tre poäng före rivalen Liverpool, efter segern igår mot Burnley. Vi lägger tabelltoppen lite åt sidan i den här artikeln då vi ska ge er ett härligt nyhetssvep som serieledare, kan det bli bättre? Knappast. Vi kan meddela att Lotta Ökvist lämnar United och återvänder till de svenska mästarna samt att FA Youth Cup blivit inställd.

Vi ska också nämna att domaren nu är fastställd inför toppmötet mot Liverpool på söndag.

Ökvist lämnar

Lotta Ökvist har fått skralt med speltid under sin sejour hos de röda som hon kom till hösten 2019. På grund av bristen på speltid så ska det, enligt Sportbladet, bara vara en tidsfråga innan de svenska mästarna, Kopparbergs Göteborg, bekräftar värvningen av svenskan från United.

FA Youth Cup uppskjuten

Vårt U18-lag var förberedda att ta sig an Salford City idag onsdag men matchen har blivit uppskjuten. Det är inte bara matchen utan även hela turneringen som är uppskjuten på grund av Corona. Det är i nuläget oklart när turneringen kommer återupptas.

Domaren mot Liverpool utsedd

United ställs mot Liverpool på söndagskvällen i ett av de hetaste mötena på flera år. United toppar ligan med tre poäng före just största rivalen och ökar gapet till sex poäng vid seger på Anfield till helgen. Den som kommer döma mötet är Paul Tierney, en domare som Klopp inte är bästa vän med.

Vill ni veta mer om varför Klopp och Tierney inte klickat så bra så kan ni läsa mer här.