Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Paul Pogba rubrikernas man; Truppen för PL inlämnad.

Burnley v Manchester United - Premier League

Lördag, Everton väntar under eftermiddagen men vi inleder med ett nyhetssvep där Paul Pogba får en del utrymme. Jadon Sancho dyker upp igen och en del gällande Tobin Heath och Christen Press.

Paul Pogba – nytt kontrakt och månadens mål?

Paul Pogba har varit en av säsongens (inte något ovanligt) mest omtalade spelare av olika anledningar denna säsong. Hans vara eller icke vara har givit journalister mat på bordet under flera år, men visst tar det inte slut här.

I The Guardian citeras Ole Gunnar Solskjaer om att “det pågår en dialog gällande ett nytt kontrakt för Paul Pogba“.

Självklart är allt detta “mellan” parterna, men det är väl bara en tidsfråga innan det sipprar ut lite information som journalister kan göda sig mer på.

Paul Pogba har dock verkligen varit i storform och visar nog upp den bästa form om kanske någonsin i Manchester United för tillfället. Att han belönas med månadens mål efter sin fina vänsterdoja mot Fulham är väl inte heller någon skräll.

Truppen i ligan inlämnad

Januarifönstret har nått sitt slut och nu även tiden för inlämning av trupplista för ligaspelet resten av säsongen. Sergio Romero som under sommaren var irriterad över att han inte fått lämna klubben och inte heller var tillgänglig för spel i ligan, återfinns nu bland spelare tillgängliga.

Det gör nu även Phil Jones. Listan i sin helhet kan ni hitta här!

Christen Press och Tobin Heath

Christen Press och Tobin Heaths skrev bara kontrakt för ett år i Manchester United WFC. Casey Stone önskar givetvis att behålla dom amerikanska landslagsspelarna framåt men som hon själv säger “deras framtid är deras“.

En dialog mellan spelarna och klubben lär dock ske, då man inte ännu hunnit inleda den typen av konversation.

Jadon Sancho och landslagsspel

Då var han tillbaka, Jadon Sancho. I kortare format denna gång då Chelsea även uppges vara intresserade av att få över honom till England. Att Manchester United i kommande sommarfönster ska få motstånd i värvningen av Jadon kommer väl inte som en direkt överraskning för någon. Frågan är väl snarare bara från vilka.

Vidare så är inte klubbarna i Premier League skyldiga att låta sina spelare från Portugal och Sydamerika att delta i landslagsspel, under landslagsuppehållet senare i mars. Detta på grund av den rådande situationen kring Covid-19-viruset och den karantän som spelare sen måste sätta sig själva i vid inresa tillbaka till Storbritannien. Du kan läsa mer om det här!

Framflyttad match för U18

Manchester United U18-match mot Sunderland flyttas på grund av snöoväder. Matchen spelas nu istället den 27 april kl 13:00, mer information här.