Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba öppen för att stanna; Zlatan skadad; Varane-rykten

Tisdagens nyhetssvep innehåller spekulationer om Paul Pogbas framtid, Zlatan Ibrahimovics fysiska tillstånd och dessutom nya rykten om Real Madrids mittback Raphael Varane. Dessutom nås vi av nyheten att Tim Fosu-Mensah återigen ådragit sig en allvarlig skada.

Utöver det noterar vi även att varken Luke Shaw och Ole Gunnar Solskjaer fälls för sina kommentarer efter Chelsea-matchen.

Paul Pogba kan tänka sig att förlänga?

Att den ständigt omtalade fransmannen kommer att lämna i sommar har länge känts som en självklarhet. Särskilt efter hans agent Mino Raiolas uttalanden i december där han mer eller mindre bekräftade att så skulle bli fallet.

Men i en intervju med UnitedNo säger den vanligtvis mycket trovärdiga journalisten Andy Mitten att han tror att Paul Pogba kan vara öppen för att förlänga sitt kontrakt med Manchester United.

Fransmannens kontrakt löper ut sommaren 2022 och har som bekant kopplats ihop med främst Juventus och Real Madrid. Om han inte förlänger sitt kontrakt behöver United sälja honom i sommar, annars kan han gå som bosman nästa år.

Zlatan missar första mötet

Manchester United tar emot Milan hemma på Old Trafford den 11 mars i det första mötet av Europa Leagues åttondelsfinaler. Men en som inte kommer att finnas med då är Zlatan Ibrahimovic.

I alla fall om man får tro den italienske journalisten Francesco Porzio. Han skriver på Twitter att svensken inte kommer att spela på grund av en muskelskada.

Han klev av mötet mot Roma i söndags strax efter halvtid, en skada som alltså verkar hindra hans återkomst till Old Trafford. Trist.

Inga straff för Shaw eller Solskjaer

Ingen har nog missat Luke Shaws och Ole Gunnar Solskjaers kommentarer om domarinsatsen efter den mållösa matchen mot Chelsea i söndags.

Shaw hävdade att domaren inte dömt straff för Hudson-Odois hands på grund av rädsla för reaktionerna det väckt med Solskjaer inte ville kommentera händelsen då det skulle se dåligt ut för domaren.

Det rapporterades först om att duon riskerade både avstängning och böter. Men enligt Paul Hirst på The Times väljer FA att inte straffa Shaw eller Solskjaer. Vilket tyder på att någonting faktiskt inte står rätt till, kan man tycka.

Real Madrid villiga att sälja Varane?

Enligt Samuel Luckhurst på Manchester Evening News ska Real Madrid vara villiga att sälja Raphael Varane till Manchester United i sommar.

Fransmannens kontrakt löper ut sommaren 2022 och mycket tyder på att han inte kommer att förlänga. Därför vill den spanska klubben vara redo att casha in på Varane i sommar.

Enligt uppgifterna ska detta så klart intressera United då de vill ha en erfaren mittbackspartner till Harry Maguire.

Detta är inte första gången som fransmannen kopplas ihop med klubben. Så fram till något mer konkret händer föreslår jag att ta detta med en stor nypa salt.

Fosu-Mensah korsbandsskadad

Den skadeförföljde holländaren som lämnade Manchester United för Bayer Leverkusen i januari har återigen dragit på sig en allvarlig skada.

I söndagens match mot Freiburg slet han av det främre korsbandet i höger knä vilket innebär att han kommer att bli borta under en längre tid.

Mycket tråkigt för honom och vi på MUSS skickar så klart våra kondoleanser!