Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

FA Youth Cup, FA Cup, Månadens spelare & Dean Henderson

Newcastle United v Manchester United - Premier League

I dagens nyhetssvep går vi igenom FA Youth Cup, damernas FA-Cup. Vinnaren av månadens spelare samt situationen gällande Dean Henderson.

FA Youth Cup

Tredje rundan av FA Youth Cup kommer att spelas nästa vecka. Mer exakt onsdagen den 10e Mars mot Salford City. Avspark klockan 20:00 och matchen kommer spelas bakom stänga dörrar.

Damernas FA Cup

FA cupen kommer att återupptas för damerna. Turneringen pausades i januari på grund av Covid-19. Men nu är man redo för återstarten, det kommer att ske i slutet av mars och man har redan lottat fjärde omgången.

Där möjliga motståndare för Manchester United Women FC är; Burnley FC Women, Fylde Ladies FC, Sunderland AFC Ladies eller Sheffield FC Women. Dessa matcher kommer spelas den 18e april med avsparkstid kl 15:00, detta om man inte gemensamt kommer överens om ett annat datum.

Månadens spelare

Månadens spelare för februari är här. Vinnaren, ingen mindre än Luke Shaw. Luke Shaw stod under februari månad för fyra assister.

Dean Henderson & David De Gea

Dean Henderson kommer att få starta flera matcher i följd, detta enligt MEN. David De Gea saknades ur matchtruppen igår pga personliga skäl och nu så uppges då Dean Henderson att för första gången sedan sitt två säsonger långt utlån till Sheffield United få möjligheten att spela flera matcher i följd.

Ole Gunnar Solskjaer kunde igår heller inte säga något mer om David De Gea förutom att: “Jag kan inte säga något om David, det är privat” . Dean Henderson har under denna säsong hållit nollan åtta gånger.

Portugal flyttar match

Portugal har flyttat sin VM kvalmatch mot Azerbajdzjan till Turin. Detta för att få nyckelspelare att bli tillgängliga för landslagsspel.  Spelare som spelar i Premier League hade behövts sättas i karantän om man valt att spela matchen i Portugal.

Res med oss till Manchester!