Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

De Gea & Henderson fortsätter, Kulusevski på radarn?; Dammatch får ny avsparkstid

Torsdagens svep är här, och vi fortsätter med diskussionerna mellan David De Gea och Dean Henderson. Dessutom ska Dejan Kulusevski ska ha väckt intresse hos Manchester United, och damernas match flyttas.

De Gea- och Henderson-sagan forstätter

Goal uppger nu att David De Gea håller på att förlora kampen mot Dean Henderson. Spanjoren ska ännu inte haft några samtal med Manchester United gällande en framtida försäljning.

De Gea, som nyligen fick en dotter, fick placera sig på bänken i återkomsten där Dean Henderson fick fortsatt förtroende. Om De Gea får chansen idag kan det luta mot att rankningen har ändrats och att David numera är “cupmålvakt” och Dean målvakt i ligaspelet.

Det finns också en rädsla för att om man inte ger Henderson fortsatt förtroende eller på något sätt indikerar att han blir förstavalet så kommer han att trycka på för en övergång.

Om De Gea skulle flytta på sig så tror man vidare att Spanien är den önskade destinationen, men där de flesta klubbar redan har en målvakt de är nöjda med.

Det sista i denna debatten är inte sagt och med max 13 matcher kvar att spela så finns det mycket som kan avgöras.

Kulusevski på radarn

Saltkaret ska fram, men nu ryktas Dejan Kulusevski vara på Manchester Uniteds radar, där Juventus inte ska ha något intresse av att sälja spelaren.

Dejan har under säsongen spelat 37 matcher, gjort 5 mål och stått för 4 assist, detta alla turneringar inräknat.

Damerna får ändrad matchtid

Damernas match mot Tottenham den 25/4 flyttas fram en halvtimme och spelas nu istället 13:30, framflyttningen innebär att den delvis kolliderar med herrarnas bortamatch mot Leeds som har avspark kl 15:00 samma dag.