Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Två majmatcher spikade

Manchester Uniteds två första ligamatcher i maj har nu fått bekräftade datum och avsparkstider. Det är mötena med Liverpool och Aston Villa som nu kan skrivas in med bläck i kalendern. 

I skuggan av allt snack och alla turer kring den så kallade superligan så ska det ju trots allt spelas fotboll också. På söndag gästar Manchester United Leeds på Elland Road och på onsdagseftermiddagen bekräftade också klubben de därpå följande ligamatcherna. Söndagen den 2 maj kommer Liverpool till Old Trafford. Den matchen har avspark klockan 17.30 svensk tid. En vecka senare reser United till Birmingham för möte med Aston Villa. Den matchen har avspark det något oortodoxa klockslaget 15.05.

Orsakerna till att det blir söndagsmatcher är förstås avancemanget i Europa League. Roma kommer till Manchester den 29 april medan United åker till Rom den 6 maj. De avslutande matcherna i ligan, mot Leicester, Fulham och Wolves, bekräftas senare.

Spelschemat i sin helhet
Res med oss till Manchester!