Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Majmatcherna spikade; Nytt datum för mötet med Liverpool

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Manchester Uniteds schema för återstoden av Premier League-säsongen är nu spikat. Mötena med Leicester och Fulham har fått sina datum medan vi nu också vet när Liverpool gästar Old Trafford.

Fem matcher. Det är vad som återstår av Manchester Uniteds Premier League-säsong anno 2020/21. Mötet med Aston Villa i helgen har vi vetat om ett tag medan säsongsavslutningen mot Wolverhampton också varit spikad. Nu vet vi också när vi möter Leicester, Liverpool och Fulham. Mötet med Leicester äger rum den 11 maj med avspark klockan 19.00 Det är en dag tidigare än det var tänkt preliminärt. Orsaken är att det vankas match igen 48 timmar senare.

Matchen mot Liverpool, som ju som bekant skulle ha spelats i söndags, läggs nu in blott två dagar efter mötet med Leicester. Den 13 maj kommer Liverpool till Old Trafford och avsparkstiden är satt till 21.15. Tisdagen den 18 maj spelas säsongens sista hemmamatch då Fulham kommer på besök. Den matchen kan bli den första med publik sedan nedstängningen av det brittiska samhället, något som klarnar definitivt den 10 maj. Avspark, med eller utan publik, blir det klockan 19.00.

Säsongens sista ligamatch, mot Wolverhampton på Molineux den 23 maj, har vi som sagt vetat om ett bra tag. Nu vet vi också att matchen sparkas igång klockan 17.00, samtidigt som alla övriga matcher i den 38:e omgången.

Om vi undviker en total genomklappning mot Roma imorgon blir det ytterligare en match innan vi stänger säsongen. Europa League-finalen spelas i Gdansk den 26 maj mot antingen Arsenal eller Villarreal.

Spelschemat i sin helhet