Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Det närmar sig – vi har 500 biljetter till varje hemmamatch

Om det är något vi har lärt oss om denna pandemi så är det att det är farligt att bestämma hur saker kommer att se ut om några månader.

Nu skymtar dock ljuset i slutet av vår Manchester-tunnel.

För ett par veckor sedan såg 10.000 åskådare, inklusive supporterklubbens Bjarte Valen, Uniteds match mot Fulham, och under Europa League-finalen i Gdansk fick ytterligare 2000 United-supportrar vara på plats.

I höst hoppas vi i Supporterklubben att vi skandinaver också kan resa till ett England, som har fullvaccinerat drygt 30 procent av befolkningen. England öppnar också upp mer och mer.

När det finns en möjlighet att resa har Supporterklubben 500 säsongsbiljetter för varje hemmamatch, och de är tillgängliga för alla medlemmar.

“Jag tror att vi har resenärer i Manchester från hösten. Kanske kommer det inte gälla alla våra biljetter på en gång, men vi hoppas på en stegrande möjlighet under hösten.”

Det säger vår reseansvarige Jørgen Rangnes till vår norska webbsida united.no.

“Feedbacken från er medlemmar är också att ni är väldigt sugna på att kunna resa till Manchester igen, och vårt mål är som alltid att vi ska erbjuda det bästa innehållet och de bästa priserna på en Manchester-resa,” fortsätter han.

Som medlem i Supporterklubben har du de senaste åren också fått 20-25 procent rabatt på några av Manchesters bästa restauranger, vilket innebär att medlemskap snabbt sparas in på bara en middag i staden.

På grund av pandemin måste Supporterklubbens avtal med dessa förnyas under sommaren, men vi gör allt vi kan för att ha liknande rabatter tillgängliga även under säsongen 2021/22.

Mer information om detta kommer så fort allt är spikat under sommaren, men naturligtvis långt före första hemmamatchen.

Schemat för nästa säsong släpps onsdagen den 16 juni 2021.

“Om all information om resor till och från England tillåter oss att sälja resor och biljetter den dagen kommer vi att göra det. Säsongsbiljetterna har redan förnyats. Avtal med våra hotell är redan på plats. Vi är därmed redo att sälja så snart som möjligt,” säger Rangnes.

Under veckorna fram till 16 juni kommer det att finnas mer och mer information för alla som vill ha en resa till Manchester nästa säsong. Snabbast uppdatering får du på united.no.

Kom ihåg att förnya ditt medlemskap om du vill ha tillgång till någon av de 500 säsongsbiljetter vi har tillgängliga för varje hemmamatch nästa säsong.

Om du undrar hur Supporterklubbs förhållande till United är, särskilt med tanke på alla protester osv, kan du läsa mer om det här.

*Det varje resenärs ansvar att hålla sig uppdaterad kring rådande in- och hemreseregler till Manchester beträffande rådande pandemi och Brexit. Här kan du läsa mer.