Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Jadon Sancho klar för Manchester United!

Får vi lov att utropa äntligen! Många inlägg har skrivits om Jadon Sanchos flytt till Manchester, inte minst av vår redaktion. För varje dag som gått har flytten omtalats som lite närmare och det har nästan börjat bli lite tjatigt. Nu sägs dock affären vara helt klar.

Trovärdiga uppgifter kommer från flera källor nu ikväll. David Ornstein twittrar följande:

Även Christian Falk, Simon Stone, Paul Hirst och James Ducker intygar affären som klar. Summan som nämns uppgår till 85 miljoner euro. Endast detaljer i kontraktet samt hälsoundersökning återstår innan vi kan se underskriften på pränt. Kommande dagar lär vi således få se Sancho i Man United-tröjan, spekulationerna är över.

 

Uppgifter från The Athletic gör även gällande att Sancho kommer att få tröja nummer 7. Många United-spelare har haft detta anrika nummer, inte minst George Best och Bryan Robson. Stämmer uppgifterna tar Sancho alltså över nummer 7 från Cavani. Mer information kommer löpande.