Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nummer 25 för Jadon Sancho

Med ett nyförvärv följer också ett tröjnummer. På eftermiddagen meddelade Manchester United att Jadon Sancho får 25 på ryggen kommande kommande säsong. 

Jadon Sancho har de senaste tre säsongerna haft tröja nummer 7 i Borussia Dortmund. Ett grundtips när transfern till Manchester United slutligen gick i lås var att yttern skulle fortsätta med samma nummer och därmed överta tröjan från Edinson Cavani. Så blir det emellertid inte. Manchester United meddelade på fredagseftermiddagen att det 21-åriga nyförvärvet får nummer 25 kommande säsong.

Senaste spelare att bära nummer 25 är Odion Ighalo. Dessförinnan var det Antonio Valencia som med undantag för säsongerna 2012/13 och 2013/14 (då bar han nummer 7) bar tröjan under hela sin Unitedkarriär. En kanske inte allt för vågad gissning är att Sancho kan tänkas ta över nummer 7 från och med nästa säsong, då eller om Edinson Cavani lämnar klubben när hans avtal löper ut.