Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: James Garner skriver nytt kontrakt och drar på lån

James Garner kommer att spendera säsongen 2021/22 på lån hos Nottingham Forest. Mittfältaren har också skrivit nytt kontrakt med Manchester United. Det nya kontraktet gäller till sommaren 2024, med option på ett år till.

För Garner blir det andra sejouren i Nottingham. Han var i klubben under vårsäsongen 2021, då han gjorde 4 mål på 20 ligamatcher. I den meningen är det alltså ett lån som torde ha stor möjlighet att bli framgångsrikt.

Nottingham kan samtidigt påstås vara ett vanskligt val för Garner. Klubben har fått en horribel start på säsongen, med fyra raka förluster i Championship. Därmed parkerar laget på 24:e och sista plats i Championship och framtiden för managern Chris Hughton får anses vara oviss.

James Garner säger:

Jag är jätteglad, Manchester United har varit en massiv del av mitt liv i mer än tio år nu. Min ambition är givetvis att bli en a-lagsspelare här. Jag vet exakt vad som krävs. Jag är redo att visa min kvalitet för alla och fortsätta sträva mot alla mina målsättningar.

Att signera detta nya kontrakt visar vilken tro klubben har på mig, det ger mig extra motivation och betyder så mycket för mig och min familj.

Jag vill bli en stor spelare för den här klubben en dag, det är min slutliga målsättning och jag kommer att jobba hårt varje dag för att det ska bli så.

Ole Gunnar Solskjaer pratade om Garner på fredagens presskonferens och sa då att Garner “har gjort det väldigt bra under försäsongen och han har verkligen imponerat på mig”.

Vi önskar James Garner all lycka i Nottingham!