Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bortasviten intakt; Saul närmar sig; Van de Beeks landslagsproblem

Manchester United v Liverpool: The Emirates FA Cup Fourth Round

I tisdagens nyhetssvep kan vi rapportera att efter besvikelsen i lördags, så är Manchester Uniteds bortasvit fortfarande intakt. Man har nu spelat 27 raka bortamatcher utan förlust. Vidare så verkar Saul närma sig en flytt till United, samtidigt som Donny van de Beeks problem bara fortsätter, då hans framtid i det holländska landslaget sägs vara osäker. På tal om landslag så har också Daniel James och Dylan Levitt blivit uttagna till Wales kommande matcher. Även Matej Kovar har blivit uttagen till Tjeckiens U21-trupp inför deras EM kval.

Bortasviten vid liv

Manchester United har i samband med den oavgjorda matchen mot Southampton, tangerat Arsenals rekord från säsongen 20023/04 på 27 raka bortamatcher utan förlust. Av dessa 27 matcher så har man vunnit 17 och spelat oavgjort i tio.

Saul närmar sig?

Enligt den spanska tidningen AS, via Sport Witness så ska Manchester United leda racet över rivalen Chelsea när det kommer till spanjorens signatur. Det ska handla om ett lån till att börja med, som med stor sannolikhet skulle innehålla en skyldighet att köpa.

Jacob Steinberg på The Guardian rapporterar att Chelsea överväger att låna Saul, men att man kan få konkurrens från United. På Steinberg verkar det dock som att Chelsea sitter i förarsätet.

Inget landslagsspel för van de Beek?

Enligt Paul Hirst på The Times så är det osäkert om den holländska förbundskaptenen Louis van Gaal kommer att ta ut van de Beek till de kommande VM kval-matcherna. Enligt Hirst så ska en anledning vara mittfältarens brist på speltid i United.

James och Levitt landslagsuttagna

Manchester Uniteds Daniel James och Dylan Levitt har blivit uttagna till den Wales-trupp som ska ta sig an Finland i en träningsmatch, och Vitryssland och Estland i VM kvalet i september.

Kovar med i Tjeckiens U21-trupp

Även Matej Kovar har blivit landslagsuttagen. Han kommer att finnas med i den tjeckiska U21-truppen i deras EM kval-matcher mot Slovenien och Albanien.

Mike Dean dömer matchen mot Wolves

Premier League har släppt domarschemat för omgång tre och vi kan konstatera att Mike Dean kommer att döma Uniteds match mot Wolverhampton.

Darren Vann och Dan Robathan kommer att vara assisterande domare, och Robert Jones kommer att vara fjärdedomaren. I VAR-rummet kommer Stuart Atwell och Neil Davies att sitta.

Res med oss till Manchester!