Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelschemat för Champions League spikat

Manchester United v İstanbul Basaksehir: Group H - UEFA Champions League

Sent igår kväll fick vi besked om när Manchester Uniteds gruppspelsmatcher i Champions League kommer spelas. Två matcher spelas med tidig avspark, 18.45 svensk tid, och de fyra andra går den sena tiden vid 21.00.

United inleder gruppspelet tisdagen den 14 september klockan 18.45, borta mot Young Boys. Schemat i sin helhet ser ut så här:

  • 14 september: Young Boys (b)
  • 29 september: Villarreal (h)
  • 20 oktober: Atalanta (h)
  • 2 november: Atalanta (b)
  • 23 november: Villarreal (b)
  • 8 december: Young Boys (h)

Sett till motstånd och hemma/borta är det ett förhållandevis gynnsamt schema för United. Young Boys skall United bara slå, oavsett var matchen spelas, och såväl Villarreal som Atalanta är man tydliga favoriter mot på hemmaplan. Så går allt enligt plan bör man kunna ha plockat hem nio poäng på de tre första matcherna och därmed satt sig i en fin utgångsposition när man ställs inför de två svårare lagen på bortaplan, och om det värsta händer där (alltså två förluster) så har man ändå en räddningsplanka i den sista hemmamatchen mot Young Boys för att nå tolv poäng vilket så gott som alltid ger avancemang.

Vill du se någon av hemmamatcherna på plats? Bli medlem i supporterklubben och beställ din resa på United.no.

Ligacupens tredje omgång

Vi fick också speldag för Ligacupens tredje omgång bekräftat från United igår. Onsdagen den 22 september klockan 20.45 är det avspark på Old Trafford. West Ham står som bekant för motståndet.

Spelschemat i sin helhet