Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Duo tillbaka i träning; Van de Beek talar ut; Dystra nyheter inför Young Boys

Tisdagens nyhetssvep är här och vi nås av de positiva nyheterna att Alex Telles och Scott McTominay är tillbaka i träning. Dessutom har Donny van de Beek brutit tystnaden efter att hans agent uttalat sig offentligt flertalet gånger. Slutligen tar vi upp de nya reglerna som Young Boys infört inför Champions Leagues gruppspel.

Vi börjar med duons återkomst till träning.

Telles och McTominay tillbaka

Alex Telles skadade sig på försäsongen och har sedan dess tränat på egen hand. Under måndagskvällen publicerade United träningsbilder på vänsterbacken. Det tyder på att han onekligen närmar sig en återkomst.

Även nyopererade Scott McTominay verkar ha återhämtat sig bra. Mittfältaren som haft stora problem med en ljumske är redan tillbaka i träning.

Det lär dock dröja någon vecka till innan han är aktuell för en matchtrupp.

Van de Beek bryter tystnaden

Holländarens agent Guido Albers har inte varit feg för att öppna munnen i offentliga sammanhang den senaste tiden. Han har bland annat sagt att United inte varit hjälpsamma i förhandlingarna om en potentiell utlåning till Everton.

I en intervju med Rio Ferdinand uttalar sig nu mittfältaren själv om sin situation i klubben.

Han säger också att om Solskjaer inte behövt honom hade han säkerligen fått lämna för en annan klubb.

Hela intervjun hittar ni på Rio Ferdinands Youtube-kanal: Rio Ferdinand presents FIVE.

Inga United-fans tillåtna mot Young Boys

Den schweiziska klubben gör det inte lätt för Manchester United-supportrar inför mötet i gruppspelet av Champions League.

Schweiz godkänner inte UK:s covid-bevis och du måste ha ett godkänt covid-bevis för att få komma in i landet, så britter släpps inte in. Dessutom öppnar Young Boys inte bortasektionen för United-fans från EU heller.

United försöker påverka beslutet och få det ändrat. Detta rapporterar Laurie Whitwell på The Athletic.