Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Premiär för ny United-podd

På fredag, den 1 oktober, är det premiär för United-podden! Två av personerna bakom satsningen är Muss-skribenterna Adam Fröberg, som ni tidigare har hört i Muss-podden special, och Marcus Eriksson.

Lyssna på trailern här!

United-Podden görs i samarbete mellan Muss och United-redaktionen på SvenskaFans, från vilka Gustav Kulle och Micke Martinsson deltar.

Vi ställde några frågor till Adam Fröberg om den nya podden.

Varför startar ni upp den här podden?

Vi är alla mångåriga, inbitna United-fans som har konsumerat de flesta av de poddar som finns om klubben i dagsläget. När jag började snacka ihop mig med de andra kände vi att det finns utrymme att tillföra någonting nytt till alla supportrar runt om i Sverige. Det tror vi att vi kan göra.

Det blir en unik satsning där vi samlar styrkorna via ett brett samarbete mellan Muss och Unitedredaktionen på SvenskaFans för att bidra med intressanta åsikter och nya perspektiv om allas vår favoritklubb.

Hur kommer United-Podden skilja sig från andra poddar om United på svenska?

Vi kommer släppa ett avsnitt i veckan och ha en ganska tydlig struktur på våra avsnitt, vilket vi hoppas och tror att våra lyssnare kommer känna sig hemma i efter bara några veckor. 

Tanken är att både diskutera och debattera de mest aktuella frågeställningarna som finns där ute samtidigt som vi snackar om både den senaste veckan och den som kommer.

Ambitionen är att det ska bli ett helhetsgrepp som blir en naturlig följeslagare under veckan för alla de svenska United-supportrarna. Dessutom kan vi lova en och annan spännande gäst samt framtida specialavsnitt.

Det kommer bli full fart i etern inom kort, helt enkelt!

Kan du ge oss lite förhandsinfo om upplägg och vilka gäster vi kommer få höra?

Samtidigt som vi vill sticka ut gentemot många andra så ska vi inte heller försöka uppfinna hjulet en gång till. Vi sätter vår prägel på mycket, men tar också med oss och finpolerar det som redan görs bra av så många.

Vi kommer också bjuda in gäster emellanåt, till exempel inför stora matcher. Fabian Jalkemo, som ni bland annat ser i DobbTV:s Premier League-program Big Six, kommer exempelvis bli en återkommande gäst.

Hur kompletterar ni som gör United-podden varandra?

Först och främst via glödande United-hjärtan. Vi alla brinner för Manchester United och för att göra den här podden så bra som möjligt. Gustav bor i England och kommer därmed bidra med mycket puls, känslor och åsikter därifrån.

Jag själv (Adam) kommer agera programledare och dessutom klippa alla avsnitt, medan Marcus och Micke bidrar med både vassa fotbollshjärnor och härliga personligheter.

Trevlig lyssning!

United-Podden finns på Spotify, Itunes/Podcaster, Acast och Soundcloud. Feedback, tips och frågor tas tacksamt emot via unitedpoddenofficial@gmail.com. Vi finns och nås även på Twitter, Facebook och Instagram – där ni gärna får följa oss! Trevlig lyssning!