Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Landslagsuttagningar / Wan-Bissaka missar CL-match / Rashford taggad på comeback

I dagens nyhetssvep så rapporterar vi kring landslagsuttagningar nu när landslagsuppehållet närmar sig. Vidare så kommer Aaron Wan-Bissaka missa Champions League-matchen mot Atalanta efter sitt röda kort mot Young Boys. Utöver det så närmar sig Marcus Rashford en efterlängtad comeback.

Landslagsuttagningar i mängder

Med ett landslagsuppehåll som närmar sig så har de flesta länderna presenterat sina trupper inför de kommande matcherna, både på A-lags, och ungdomsnivå. Som vanligt så har United många spelare som blivit uttagna, på alla nivåer.

På ungdomsnivån så har Alejandro Garnacho blivit uttagen till Spaniens U18-lag och Charlie Savage till Wales U19-lag. Martin Svidersky, Matej Kovar och Anthony Elanga har alla blivit uttagna till sina respektive U21-landslag, alltså Slovakien, Tjeckien och Sverige.

På A-lagssidan så har Victor Lindelöf blivit uttagen till Sveriges landslag, Scott McTominay till Skottlands och Dylan Levitt till Wales. Även Portugal har presenterat sin trupp och där fanns Diogo Dalot, Bruno Fernandes och Cristiano Ronaldo med.

Man har även med tre spelare i Frankrikes trupp, där handlar det om Paul Pogba, Anthony Martial och Raphaël Varane.

Under eftermiddagen så presenterade också Gareth Southgate den engelska truppen. I den kommer Jesse Lingard, Luke Shaw och Jadon Sancho finnas med.

Noterbart är att Mason Greenwood inte tas med denna gången heller. Även Harry Maguire missar de kommande matcher på grund av den skadan han drog på sig mot Aston Villa.

Wan Bissaka missar matchen mot Atalanta

Aaron Wan-Bissaka drog, som vi alla vet, på sig ett rött kort i Champions League-matchen mot Young Boys för cirka två veckor sedan, vilket gjorde att han missade gårdagens match mot Villarreal.

Nu står det också klart att han även kommer att missa Uniteds nästa gruppspelsmatch mot Atalanta.

Rashford längtar efter comeback

Marcus Rashford har nu varit tillbaka i träning i några dagar efter sin axeloperation, och enligt Ole Gunnar Solskjaer så är Rashford väldigt taggad på att snart få göra sin comeback.

Normannen säger dock att Rashford fortfarande några veckor från att vara redo, men man hoppas på att det blir någon gång efter landslagsuppehållet.

Även Amad, som drog på sig en skada som stoppade hans utlåning till Feyenoord, hoppas man ska vara tillgänglig efter uppehållet.