Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Historisk dammatch
Damlaget intar Old Trafford nästa år

Manchester United meddelade under fredagsförmiddagen att klubbens damlag för andra gången någonsin ska spela en tävlingsmatch på Old Trafford. Mötet blir mot Everton i mars nästa år.

Manchester Uniteds damlag har en gång tidigare spelat tävlingsmatch på Old Trafford, vilket skedde förra säsongen mot West Ham. Detta var dock under den så kallade “coronasäsongen”, när inga fans var tillåtna på läktaren. Den här gången blir det dock annorlunda. Nu ska laget äntligen få spela inför fans på Old Trafford, detta meddelar United på sin hemsida under fredagen.

Den lyckliga motståndaren blir Everton, som kommer på besök söndagen den 27 mars nästa år.*

United tränare, Marc Skinner, är givetvis glad över möjligheten, och kommenterar följande:

“Det är en väldigt spännande möjlighet och ännu en fantastisk milstolpe för det här laget att få spela inför tusentals fans på Old Trafford. Jag är oerhört tacksam över stödet alla fans har gett oss, och jag hoppas att så många som möjligt sluter upp bakom laget inför vad som kommer bli ett mycket speciellt tillfälle för alla inblandade.”

Biljettförsäljning kommer ske måndagen den 22 november för allmänheten. Från och med idag kommer dock säsongsbiljettinnehavare bli kontaktade för information om biljetter.

*Reservation för att datumet kan ändras, detta med hänseende till teve-rättsliga angelägenheter.