Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Interimlösning närmast till hands – flera diskuteras / United-skador i skotska landslaget

Dagens nyhetssvep handlar inte helt oväntat till en stor majoritet av rykten om nästa United-tränare. Dessutom får vi en skadeuppdatering från det skotska landslaget.

Interimlösning närmast till hands

Ja, inte en dag går utan mängder av rykten om olika tränare som kan tänkas ta över United härnäst. Här nedan redogör vi för ett axplock av de rapporter som kommit det senaste dygnet.

Till att börja med kan vi meddela att The Telegraph menar att Lucien Favre och Rudi Garcia är två kandidater som har intervjuats i jakten på en interimtränare. Så även Ralf Rangnick. Just interimtränare sägs vara den lösning som United fokuserar tydligast på för stunden. The Telegraph menar samtidigt att PSG inte har hört något från United om Mauricio Pochettino.

Även Manchester Evening News menar att Ralf Rangnick är av intresse för United som en interimlösning – om inte Pochettino går att ordna nu.

Till skillnad från The Telegraph menar däremot MEN att United har hört sig för hos PSG om Pochettino – men fått detta nekat.

Vidare menar The Guardian att United har kontaktat den förre Barcelona-tränaren Ernesto Valverde om att ta över klubben säsongen ut. Det är något som bland annat både Fabrizio Romano och BBC också har uppgifter på.

Sir Alex ej delaktig i tränarbeslut

En person som inte sägs vara med i beslutet om nästa tränare är Sir Alex Ferguson. Detta får vi veta av ESPN.

United-förändringar i skotska truppen

De båda nuvarande United-spelarna Kirsty Hanson och Kirsty Smith tvingas lämna den skotska landslagstruppen efter skadeproblem. De ersätts bland annat av den förre United-spelaren Lizzie Arnot (numera i Rangers).