Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Event med lokalavdelning Umeå
Lyckad träff med Bojan i Umeå

Den 28 november besökte Bojan Djordjic oss här uppe på Red Army Umeå. Efter att försökt få till en träff under lång tid lyckades vi äntligen hitta ett datum som passade Bojans späckade schema och som samtidigt klaffade med en Unitedmatch. 

Eftermiddagen spenderades på fina Hotell Entré Norr, där ägarna Kristoffer och Sofia hade ställt iordning en perfekt lokal för oss och vårt ändamål.

Vi var ca 80 personer som fick möjlighet att mingla, snacka, ta kort och få autografer av Bojan innan det var dags för ett litet Q&A med Bojan om karriären och hans mycket spännande bakgrund och historia.

Många bra och intressanta frågor kom även från vår kunniga publik och det blev ett bra samtal om bland annat Sir Alex Ferguson, Paul Scholes, skador, uppväxten och flykten till Sverige.

Efter detta var det dags för uppsnack inför matchen Chelsea – Manchester United, där det återigen konstaterades att vi har ett till synes obalanserat lag med för många bra alternativ offensivt men en defensiv som lämnar en del att önska.

Matchen i sig slutade ju som ni vet 1-1 och för egen del kändes det ändå okej.

Efter matchen var det dags för lotteriet, där Bojan stod för 1:a priset i form av två biljetter till valfri match på Old Trafford under våren 2022.

Glada vinnare i lotteriet och 80 mycket nöjda Unitedsuportrar som åkt från både Örnsköldsvik, Umeå och Skellefteå kunde konstatera att Bojan Djordjic är en kanonkille som verkligen gjorde denna afton minnesvärd.

Både vi på Red Army Umeå och Bojan pratar redan om att göra om detta i framtiden.