Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Månadens spelare utsedd / Varane närmar sig återkomst

Torsdagens nyhetssvep är här och vi nås av nyheten att David de Gea prisas som månadens spelare i november. Dessutom finns det glädjande nyheter kring Raphaël Varanes rehab.

David de Gea prisas

Till ingens stora förvåning är det David de Gea som får motta pris som november månads bästa spelare i Manchester United.

Den spanske målvakten har imponerat under i stort sett hela säsongen och är välförtjänt av priset. Jadon Sancho och Cristiano Ronaldo kom på en andra respektive tredjeplats i omröstningen.

Raphaël Varane närmar sig comeback

Den franske försvararen ådrog sig en lårskada under en landslagssamling med Frankrike och har missat den senaste månaden.

Nu kommer dock glädjande uppgifter kring Raphaël Varanes rehab.

Han är ute på gräset men det kommer inte att vara någon gång den här veckan, hur som helst, det kommer att vara lite längre än så, om inte ännu längre. Men han är på rätt spår, vilket är glädjande.

Michael Carrick

Supporterstyrelsen bekräftad

Manchester United meddelade under gårdagen att en supporterstyrelse nu införts i klubben med hoppet om att minska glappet mellan klubben och supportrarna.

Dessutom hoppas de öka fansens påverkan på de beslut klubben fattar i framtiden.

Styrelsen kommer att ledas av Christopher Saad, en erfaren advokat och livslång Manchester United-supporter samt av Richard Arnold som är Uniteds “koncernchef”.

Utöver det har också sju supportrar tilldelats platser i styrelsen.

Nytt inhopp för Ivana Fuso

Damlagets Ivana Fuso fick för andra matchen i rad agera inhoppare för sitt Brasilien i vinstmatchen mot Chile.

Brassarna vann med 2-0 och Fuso hoppade in i den 88:e matchminuten.