Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottat i FA-cupen
Aston Villa på hemmaplan i FA-cupens tredje omgång

På måndagskvällen har FA-cupens tredje omgång lottats, och Manchester United kommer möta Aston Villa på hemmaplan. Matchen kommer spelas någon gång mellan den 7 och 10 januari.

Ligacupen blev en monumental miss för United i år, då man trots hemmaplan blev utslagna mot West Ham United. Nu är det dock nya tider, och när 2021 blivit 2022 kommer United alltså få ta emot Aston Villa för det som i skrivande stund får ses som den turneringen där United har störst chans att vinna en titel under året.

Likt United har Aston villa bytt tränare under säsongen. Efter fem raka ligaförluster under oktober och början av november fick Dean Smith lämna och en viss Steven Gerrard tog över. Sedan dess har laget vänt den negativa trenden och det har blivit tre segrar och en förlust sedan tränarbytet, nu senast efter en vändning mot Leicester City.

Lottningen i sin helhet hittar ni i den här twittertråden.