Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitednyheter
Små justeringar i februarischema

Manchester Uniteds möten med Burnley och Southampton i februari har nu blivit bekräftade. Matcherna behåller ursprunglig matchdag men har fått justerade avsparkstider. Detta har som vanligt att göra med vilka matcher som valts för livesändning i Premier League. 

Det är osäkra tider med smittspridning i England och som vi alla vet har United tvingats ställa in dagens match mot Brentford. Det återstår att se hur saker löper på under december månad med planerade matcher mot Brighton, Newcastle och Burnley. Därefter kommer ett par tuffa matcher i januari, bland annat genom dubbla möten med Aston Villa (PL, FA-cupen) och West Ham.

I februari inleder United med några på pappret enklare matcher mot Burnley och Southampton, den 8 respektive 12 februari. Det är alltså dessa båda matcher som nu blivit bekräftade med ändrad startad. Tisdag 8:e åker United till Burnley och matchen har avspark klockan 21.00, hela 15 minuter senare än tidigare satt tid.

Lördagen den 12 februari tar vi emot Southampton där det blir tyskmöte på coachfronten. Denna match börjar klockan 13.30, tidigare starttid var 16.00. Matcherna mot Leeds och Watford senare i februari kan fortfarande komma att ändras.

Spelschemat i sin helhet