Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Lingard och Martial ser ut att lämna / Inga Covidfall hos damerna / Inställd match för U18

I lördagens nyhetssvep tar vi upp rykten kring Anthony Martial och Jesse Lingard som båda kan lämna klubben nästa månad. Vi har också en del nyheter kring damlaget, som inte har haft några nya Covidfall inför helgens match. Till sist har vi lite nyheter kring ungdomslagen.

Lingard och Martial lämnar i januari?

Jesse Lingard och Anthony Martial ser ut att lämna klubben i januari-fönstret. Det menar David McDonnell, journalist för The Mirror.

Ralf Rangnick har tidigare sagt att truppen behöver trimmas ned, och varken Lingard eller Martial ser ut att finnas med i tyskens framtidsplaner. Anledningen till att båda spelarna vill lämna är brist på speltid. Rangnick ska inte ha några problem med att låta de båda spelarna lämna, så länge som man får de pengarna som man söker.

En annan spelare som kan lämna i januari är Dean Henderson, då Rangnick nyligen gick ut med att David de Gea är klubbens förstamålvakt. För Henderson skulle det isåfall handla om en utlåning, där Ajax ska vara intresserade utav 23-åringens tjänster.

Ändrad starttid för damerna

Manchester Uniteds WSL-match mot West Ham som spelas den 9:e januari har fått en ändrad starttid. Matchen kommer nu att starta klockan 19:45, och visas på Sky Sports.

Ingen Covid, några skador och potentiella övergångar

Under gårdagens presskonferens meddelade damlagets tränare Marc Skinner att man inte haft några Covid-fall inför helgens match mot Aston Villa. Skinner fortsatte med att prata skador, och meddelade att Jackie Groenen, Martha Harris och Carrie Jones kommer att vara borta till årsskiftet. Utöver det pratade han lite om det kommande transferfönstret, där hoppas att man ska kunna få in några nya spelare till klubben.

Inställd match för U18

Manchester Uniteds U18-match som skulle spelats idag mot West Bromwich blev inställd på grund utav Covid-utbrottet inom Uniteds a-lag. Enligt klubbens hemsida så handlade det mer om en försiktighetsåtgärd än om positiva fall i lagen.

Ett nytt datum för matchen ska enligt klubben komma i sinom tid.

Bekräftat datum för FA Youth Cup-möte

Efter att ha slagit ut Scunthorpe i förra omgången av FA Youth Cup så har nu datum fastställt för U18-lagets nästa match. Matchen, som spelas mot Reading kommer att ta plats den 13 januari klockan 20:00. Det meddelade United på sin hemsida.