Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Från oss alla, till er alla
En riktigt god jul

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt god jul. Vi hoppas ni får en härlig dag med trevligt umgänge och god mat och dryck. 

Sammantaget har det varit ett fotbollsår som varit både upp och ner för Manchester Uniteds del, men även för fotbollen i stort. Efter cirka ett och ett halvt år återgick vi till slut till någon form av normalitet med fulla läktare den här säsongen. Nu tycks dock coronasmittan vara tillbaka igen på allvar, vilket har inneburit två inställda matcher för Uniteds del de senaste veckorna.

En trevlig (om än försenad) julklapp skulle hursomhelst vara om den kommande matchen mot Newcastle United på måndag faktiskt går av stapeln. För även om det inte alltid är klang och jubel när United spelar, så vill vi ju trots allt ändå att United alltid ska spela. Livet blir lite roligare då.

Givetvis engagerar sig både herr- och damlag under julen för att se till att framför allt barn får en minnesvärd jul.

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!