Snackisar efter Manchester United - Wolverhampton Wanderers 0-1
Nytt magplask Рf̦ga f̦rv̴nande

Wolverhampton fick välförtjänt med sig alla tre poäng efter ett sent avgörande. Hemmalaget kom inte alls upp i nivå och hotade endast ett fåtal gånger under 90 minuter. Utöver Phil Jones comeback var det inte mycket att vara glad över, tyvärr. Första förlusten under Ralf Rangnick, något vi nog alla kände var på väg.

Phil Jones

Den engelske mittbackens första match på nästan två år. Men vet ni vad? Det syntes inte under matchens första 45 minuter då mittbacken tillsammans med David de Gea var bäst i hemmalaget.

Gör det bra även i den andra halvleken och förtjänade med sin insats att få fira tre poäng. Riktigt imponerande insats överlag och är bra både i duellspelet och i passningsspelet.

Phil Jones ska ha all cred för att han lyckats ta sig tillbaka till truppen efter några riktigt tunga år skademässigt. Jag är säker på att majoriteten av United-supportrarna log lite extra när man fick se hans namn i startelvan.

Idéfattigt, stillastående och kvalitetslöst

Inte första matchen den här säsongen och inte heller den första matchen under Ralf Rangnicks ledning som det ser ut så här. Total motsats till vad tysken har stått för under hela sin karriär.

Alldeles för få löpningar, inga mönster i anfallsspelet eller i försvarsspelet och alldeles för mycket oprovocerade bolltapp.

Samtidigt som Wolves gör det bra gör United det väldigt, väldigt dåligt. Många väljer att skylla på formationen (4-2-2-2). Men det är lätt att bara skylla på det.

Min känsla är att spelarna fortfarande är något osäkra på hur Rangnick vill att laget ska spela. Det ser ofta ut som att de inte riktigt vet vad de ska göra. Varken med eller utan boll. Och det, det är oroande.

Wolverhampton vann till sist rättvist vilket summerar allt. Utspelade av Wolverhampton, av alla lag. För dåligt.

Brunos kostsamma miss

Uniteds bästa läge kom med kvarten kvar. Nemanja Matic hittade då Bruno Fernandes helt fri i offensivt straffområde och det var nog många som räknat in 1-0 där.

Istället tryckte portugisen bollen i ribban, en helt otrolig miss och det kostade i slutändan.

Spelade Ronaldo och Cavani?

Hade duon tre rätt tillsammans på hela matchen? Bidrog inte med någonting under 90 minuter och för att vara ärlig hade United kunnat spela utan anfallare. Det hade inte gjort någon skillnad.

Dåliga i spelet utan boll, dåliga i spelet med boll och att de får hela matchen på sig är ett tjänstefel av Rangnick. Usel insats från bägge två.

Ingen av de bör spela från start mot Aston Villa nästa måndag.