Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Wolverhampton Wanderers
Phil Jones återkomst?

Manchester Evening News har som brukligt varit på plats utanför Manchester Uniteds spelarhotell och nystat fram en lista på vilka spelare som ingår i måndagens trupp mot Wolves. Det mest notabla hittar vi bland mittbackarna, där Harry Maguire inte syntes till. 

Manchester United ska på måndag kväll försöka rida vidare på vågen från Burnley senast, när Wolves nu står för motståndet.

Bruno Fernandes missade matchen i torsdags på grund av avstängning men finns nu med, så egentligen intet nytt där.

I stället är det mest anmärkningsvärda att både Harry Maguire och Victor Lindelöf inte syntes till utanför spelarhotellet under söndagskvällen.

Då svensken har haft Covid-19 är det måhända ingen större överraskning att han inte finns med. Ett tänkbart scenario är att han ansluter till truppen imorgon, förutsatt att han är frisk.

Att Maguire inte dök upp är desto mer förvånande. Någon anledning till det har vi inte nåtts av.

Om nu varken Maguire eller Lindelöf finns med imorgon kan det alltså öppna dörren för Phil Jones.

Just det, Phil Jones. Han som varit i United i över ett decennium nu. Senast han gjorde väsen av sig var i januari 2020. Då nätade han i en 6-0-seger mot Tranmere Rovers i FA-cupen.

Huruvida Ralf Rangnick litar på 29-åringen att kliva in efter så lång frånvaro från A-lagsfotbollen ska vi låta vara osagt. Spontant känns det som att Nemanja Matic i stället kan ta plats bredvid Raphaël Varane i mittlåset.

Det ska också sägas att Eric Bailly inte finns med.

Spelarna som synts till: 

MÃ¥lvakter: De Gea, Henderson, Heaton

Backar: Dalot, Wan-Bissaka, Varane, Jones, Shaw, Telles

Mittfältare: Matic, Fred, McTominay, Lingard, Van de Beek, Fernandes,

Forwards: Cavani, Rashford, Greenwood, Ronaldo, Sancho, Elanga