Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Matchen regnade bort
Juniorlagets match mot Blackburn uppskjuten

Manchester Uniteds juniorer skulle idag ha spelat mot Blackburn Rovers. Det blev emellertid ingen match, detta på grund av vattensjuk plan. Nytt datum för matchen bekräftas senare.

Ursprungligen var planen att lagen skulle ha mötts i Blackburn idag. På grund av väderläget valde klubbarna emellertid att flytta matchen till Manchester. Måhända var det detta som medförde att den nödvändiga ambulansen inte var på plats till avspark. Till följd av detta blev avspark uppskjuten. I väntan på att ambulansen skulle anlända började det ösregna, så kraftigt att det blev stora vattenpölar på planen. Domaren inspekterade sedan planen och beslutade att det inte var säkert att genomföra matchen.

Lagen ska enligt spelschemat mötas den 19 februari. Den matchen var planerad som Uniteds hemmamatch. Det återstår att se hur det blir med den saken och även när matchen som skulle ha spelats idag genomförs.

Juniorerna får nu göra sin årspremiär mot Reading i FA Youth Cup på torsdag kväll. (Ska enligt uppgift visas på MUTV, men mest troligt bara i Storbritannien.)

Annars hade vi bjudits på goda nyheter inför dagens match. Detta då både Joe Hugill och Logan Pye var med i den tänkta startelvan, efter lång skadefrånvaro. Hugill har inte spelat match sedan den 30 oktober medan det för Pye skulle ha blivit första matchen sedan augusti.

Vidare var Marcus Lawrence (förstaårsjunior) och Ethan Williams (U16) med i juniorlagets matchtrupp för första gången.