Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Sevilla ger upp jakten på Martial / Tuanzebes bror sågar Gerrard

Tisdagens nyhetssvep är här och det blir ett kort sådant. Anthony Martial vill lämna United i januari, men det ser inte ut att bli en flytt till Sevilla. Utöver det har Axel Tuanzebes bror och agent gått till attack mot Steven Gerrard. 

Inget Sevilla för Anthony Martial?

Att fransmannen vill lämna Manchester United är inte längre någon hemlighet. Ralf Rangnick har varit tydlig med att Anthony Martial vill vidare.

Tidigt pekades Sevilla ut som den troligaste klubbadressen men om man får tro på den spanska tidningen Marcas uppgifter.

Enligt uppgifterna är den spanska klubben nu redo att ge upp jakten på Martial då det inte är villiga att möta Uniteds krav för att låna ut honom.

Tuanzebes agent till attack mot Gerrard

Axel Tuanzebe avbröt som bekant utlåningen till Aston Villa och kommer tillbringa resten av säsongen i Napoli istället.

Efter flytten till Italien går nu Tuanzebes bror och agent Dimitri till hård attack mot Villas tränare Steven Gerrard som han menar lät rivaliteten mellan Manchester United och Liverpool påverka hans relation med mittbacken. Detta rapporterar The Telegraph.

Efter Steven Gerrards ankomst till Villa Park känns det som om rivaliteten mellan Manchester United och Liverpool vaknade till liv. Axel var väldigt öppen för att stanna i Villa.  Men han har också en karriär. Han kan bara bygga den och nå sin fulla potential i en miljö där möjligheterna att spela är rättvisa.

Dimitri Tuanzebe