Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matcher för februari och mars bekräftade
Nytt datum för Brightonmatchen

Premier League meddelade under eftermiddagen spelschemat för februari och mars, där en hel del förändringar skett till följd av inställda matcher. För Manchester Uniteds del innebär det bland annat att den inställda matchen mot Brighton & Hove Albion i december fått ett nytt datum.

På grund av en ökad smittspridning av Covid-19 ställdes ett gäng matcher in under december månad och för Uniteds del handlade det om Brentford och Brighton.

Brentfordmatchen har som bekant spelats, där United vann med 3-1 nere i London.

Mötet med Brighton har nu bekräftats att det kommer bli av tisdagen den 15 februari på Old Trafford med avsparkstid 21.15.

Denna matchen kommer således klämmas in mellan Southamtpon (12/2) och Leeds United (20/2).

I mars står sedan ett par stora matcher på spel för Ralf Rangnick och hans mannar. Bortamötet med Manchester City flyttas från lördagen 5 mars till dagen därpå. Helgen efter kommer Tottenham Hotspur på besök.

Därefter väntar stormöte på Anfield mot Liverpool. En match som kan flyttas beroende på hur lagen presterar i FA-cupen. Just nu är den matchen inplanerad till söndagen 20 mars, men skulle ett eller bägge lagen avancera i FA-cupen kommer ett nytt datum bli aktuellt.

Dessa förändringar gäller:

Tisdagen 15 februari: Brighton & Hove Albion (H) 21:15
Söndagen 6 mars: Manchester City (B) 17:30
Lördagen 12 mars: Tottenham Hotspur (H) 18:30
Söndagen 20 mars: Liverpool (B) 17:30*

* Flyttas vid händelse av att ett eller bägge lagen går vidare till FA-cupens sjätte runda.

Observera att kalendern ännu inte är uppdaterad.