Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Greenwood släppt mot borgen / Många utmaningar för Arnold / Pellistri het

Mason Greenwood har släppts mot borgen i väntan på vidare utredning. Vidare ställs Ed Woodwards ersättare för huvudbry medan Facundo Pellistri toppat formen för Uruguay.

Greenwood släppt mot borgen

Manchester-polisen har meddelat att en 20-årig man släppts mot borgen. BBC, med Simon Stone, bekräftar att det rör sig om Mason Greenwood. Detta i väntan på vidare utredning.

Mer om vad som skett går att läsa om här (på Muss).

Problemen hopar sig för Woodwards ersättare

James Ducker, på The Telegraph, menar att Paul Pogba med flera spelare som sitter på utgående kontrakt har blivit uppmanade med att vänta med sitt definitiva beslut om framtiden. Detta tills klubben anställt sin nya permanenta tränare.

Ducker menar att Uniteds nya CEO, Richard Arnold, som nu har ersatt Ed Woodward, ställs inför många svåra frågor framöver. Däribland kontraktsfrågan för flera spelare, en deal för ny sponsor till träningskläderna samt värvningar till sommaren. Delvis på grund av osäkerheten kring Champions League-spel och nya tränaren.

Pellistri het och Cavani målskytt

Uruguay slog Venezuela med 4–1 under natten till onsdagen. I landets VM-kvalmatch stod Facundo Pellistri för en vass insats generellt och en finfin prestation när han serverade fram 2–0 efter 23 minuter, vilket ni ser i videon nedan. Edinson Cavani startade och gjorde Uruguays 3–0-mål.

På annat håll spelade Alex Telles 90 minuter för Brasilien i vinsten mot Paraguay med 4–0. Fred satt på bänken hela matchen.

De Gea månadens spelare

Uniteds förstemålvakt, David De Gea, har utsetts till lagets bästa spelare för januari månad.

Chong tillbaka i träning

Manchester United har via sin hemsida meddelat att Tahith Chong nu är tillbaka i träning efter en tids skadefrånvaro. Den unga yttermittfältaren skadade sig under utlåningen i Birmingham City där han annars hade inlett säsongen mycket bra.