Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United - Middlesbrough 1-1 (7-8)
Man fick vad man förtjänade

Jaha. Det blev alltså uttåg ur FA-cupen för Manchester United efter att ha förlorat mot Middlesbrough på straffar, och man fick vad man förtjänade. United hade hela 21 avslut, varav nio på mål och lyckades bara få in en boll i nät, vilket är alldeles för dåligt och också anledningen till att man inte är vidare till nästa runda.

Att United inte avgjorde matchen under ordinarie tid är fullständigt bedrövligt med tanke på hur många chanser man hade. När det sedan går till straffläggning så vet vi att vad som helst kan hända, och om man inte räddar en enda straff så kommer man att förlora.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Dean Henderson: 6

Gjorde en mycket bra räddning men hade utöver det inte mycket att göra. Kunde inte göra så mycket vid kvitteringsmålet men måste göra bättre ifrån sig under straffläggningen.

Diogo Dalot: 6,5

Fortsätter att göra det bra på högerkanten. Var dock bättre defensivt än offensivt idag.

Raphaël Varane: 7

Utbytt 91. Kunde nog gjort det bättre vid kvitteringsmålet, Utöver det satte han inte en fot fel. Gjorde några fina brytningar och fick allt att se så enkelt ut.

Harry Maguire: 6,5

Stabil insats från Harry vilket är skönt och se. Stark i luftrummet och stod för några bra brytningar.

Luke Shaw: 6

En hyfsad insats från Shaw. Tycker dock inte att han skapade tillräckligt mycket offensivt.

Scott McTominay: 5,5

Behöver bli bättre på att göra sig spelbar när han spelar som en hållande mittfältare. Framåt så var han okej.

Paul Pogba: 6,5

Utbytt 82. Stabil comeback från Pogba. Fixade straff och vann boll som ledde till 1-0 målet. Utöver det så var han väldigt trygg med boll förutom i den situationen där han blev varnad.

Bruno Fernandes: 6

Var pigg i första halvlek och stod för passningen som ledde fram till Sanchos mål. Hade sedan en mycket bra chans att göra 2-0. I andra halvlek borde han gjort 2-1 när han hade öppet mål, men på något sätt lyckades han istället pricka stolpen.

Jadon Sancho: 6,5

1 mål. Stod för 1-0 målet och en fin passning till Rashford. Utöver det så gjorde han det okej innan han fick utgå med vad som såg ut att vara någon slags känning i baksida lår.

Marcus Rashford: 5

Utbytt 82. Hade otroligt många chanser där han borde förvaltat minst en.

Cristiano Ronaldo: 4,5

Brände straff och hade minst två ytterligare bra chanser att göra mål, och för någon som är där för att göra mål så är det inte tillräckligt bra.

Fred: 6

Inbytt 82. Stabil insats från Fred under sina 40 minuter.

Anthony Elanga: 6

Inbytt 82. Hade två hyfsade lägen att göra 2-1, båda med huvudet. Annars så gjorde svensken det också okej. Missade sedan den avgörande straffen, men som sagt så skulle matchen varit avgjord tidigare.

Phil Jones: n/a

Inbytt 91. Spelade för lite för att betygsättas.

Juan Mata: n/a

Inbytt 100. Spelade för lite för att betygsättas.