Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ronaldo inte tillbaka i träning / Ingen Rashford i nästa England-trupp?

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Cristiano Ronaldo fortfarande inte är tillbaka i träning. Utöver det så ser det ut som att Marcus Rashford inte kommer att bli uttagen till Englands kommande träningsmatcher, med VM också i fara. Avslutningsvis så tar vi upp transfernyheter kring Boubacar Kamara, som fortfarande är av intresse för United.

Ronaldo inte tillbaka i träning

Cristiano Ronaldo har inte tränat med laget efter att ha missat helgens derby, och det ser ut att fortsätta även idag. Enligt James Ducker och Sam Wallace på The Telegraph så kommer portugisen missa dagens träning på grund av samma höftskada som gjorde att han missade matcherna mot Aston Villa i januari.

Som vi rapporterade igår så var Ronaldo på Carrington, men ska alltså inte ha deltagit i lagets träningssession, vilket såklart inte bådar gott inför helgens match mot Tottenham.

Ingen Rashford i nästa England-trupp?

Det verkar som att Marcus Rashford inte kommer att bli uttagen till Englands trupp inför deras kommande träningsmatcher mot Schweiz och Elfenbenskusten, och han riskerar även att inte bli uttagen till VM-truppen. Det rapporterar Mark Ogden, journalist för ESPN.

Detta har att göra med den dåliga form som Rashford har uppvisat denna säsongen, men även då England har otrolig konkurrens på de offensiva positionerna.

United fortfarande intresserade av Kamara

Manchester United ska fortfarande vara intresserade utav Marseilles Boubacar Kamara. Det rapporterar journalisten Santi Auona på Foot Mercato. Dock så nämner Auona att problemet för United är att man vill ha en permanent tränare innan man tar beslut om värvningar.