Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Abramovitj inte längre klubbdirektör för Chelsea / Tidernas kortaste lån?

Ett nyhetssvep modell kort kommer här. Vi går igenom Roman Abramovitjs situation i Chelsea, noterar ett väldigt kort lån samt berättar att den siste i den första ungdomsgenerationen har dött.

Abramovitj inte längre klubbdirektör för Chelsea

Igår fick vi veta att Premier League helt sonika diskvalificerar Roman Abramovitj från att vara klubbdirektör för Chelsea FC, vilket i praktiken betyder att han tvingas fortsätta med försäljningen av klubben.

Premier Leagues beslut skall inte påverka Chelseas vardagsdrift, som redan är kraftigt begränsad som den är. Domarna har de dock fortfarande med sig, då Kai Havertz bara några minuter innan detta skrivs på något märkligt sätt klarade sig undan helgens mest solklara utvisning. En del saker förändras aldrig.

Mer att läsa på The Guardian.

Tidernas kortaste lån?

Damernas U21-målvakt Safia Middleton-Patel spenderade gårdagen på lån, i vad som måste vara ett av de kortaste lånen vi sett i fotbollen.

Leicester saknade reservmålvakt i sin bortamatch mot Everton, och lånade därför in Middleton-Patel för att sitta på bänken i en match.

Vi anar att hon gjorde det med den äran, även om Leicester förlorade matchen med 3-2.

Den sista från MUJAC är död

I fredags kom det tråkiga beskedet att Jack White har dött. White kom aldrig att representera Uniteds A-lag, men han var med i den första gruppen av ungdomar i Manchester United Junior Athletic Club, MUJAC, föregångaren till dagens juniorakademi.

Han var den siste ursprungliga spelaren i MUJAC och blev 100 år gammal.