Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matcher för april och maj bekräftade
Datum bekräftade för stormöten

Premier League bekräftade under dagen tre speldatum som rör Manchester United under våren. Bland annat spikades stormöten mot såväl Liverpool som Arsenal. Även hemmamatchen mot Brentford har fått ett datum.

Rivalmötet mot Liverpool har nu fått ett fast datum, detta efter att ha flyttats på grund av Liverpools framgång i FA-cupen. Det nya datumet för matchen på Anfield är nu tisdagen den 19 april. En veckomatch, med andra ord. Något man kan tycka vad man vill om.

Fyra dagar senare, det vill säga på lördagen den 23 april, väntar nästa stormöte. Då är det en tripp till London för möte med Arsenal som stundar. En match som kan bli intressant sett till att bägge lagen gör upp om fjärdeplatsen.

Den sista matchen som berörts av schemaförändringar är hemmamötet med Brentford. Som ni kanske minns var det struligt även första gången man skulle möta nykomlingen, då till följd av coronautbrott. Liksom matchen mot Liverpool blir även den här en veckomatch. Brentford gästar nämligen Old Trafford måndagen den 2 maj.

Det ska dock skjutas in att Brentfordmatchen kan eventuell flyttas igen, detta beroende på hur långt United tar sig i Champions League. Eftersom den turneringen spelas på tisdagar och onsdagar blir det därmed väldigt tajt inpå om man ska spela Premier League på måndag.

Nedan finner ni samtliga bekräftade speldatum för april och maj. De sista tre matcherna för säsongen får vi fortsatt invänta bekräftelse på. Då ställs United mot Brighton & Hove Albion, Chelsea, och Crystal Palace.

Lördag 2 april: Leicester (H) 18:30
Lördag 9 april: Everton (B) 13:30
Lördag 16 april: Norwich (H) 16:00
Tisdag 19 april: Liverpool (B) 21:00
Lördag 23 april: Arsenal (B) 13:30
Måndag 2 maj: Brentford (H) 21:00