Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Rashfords syn på incidenten i onsdags / Pogba utsatt för inbrott

Äntligen torsdag och äntligen dags för ett färskt nyhetssvep. Dagens huvudrubriker handlar om Marcus Rashfords syn på vad som inträffade utanför Old Trafford i onsdags och att Paul Pogba blivit utsatt för inbrott. 

Manchester United lånar ut målvakt

Vi tar dock avstamp i en utlåning av en målvakt i akademin. Det handlar om Dermot Mee, som har blivit utlånad till Northern Premier League-laget Witton Albion. 19-åringen har tränat med Uniteds A-lag en del under säsongen och gjort fyra matcher för U-23-laget. Lycka till i Witton!

Rashfords syn på incidenten i onsdags

Efter uttåget ur Champions League i onsdags blev Marcus Rashford häcklad av supportrar utanför Old Trafford. Ett videoklipp har spridits på nätet där anfallaren tydligt gestikulerade och sa några väl valda ord till fansen.

Nu har Rashford gått ut på Twitter och kommenterat händelsen. Stjärnan menar på att han blivit häcklad och hotad en lång tid tillbaka. Anfallaren erkänner att han gjorde fel, men att han bara är en människa.

Pogba utsatt för inbrott

Paul Pogba spelade åttondelsfinal i Champions League under onsdagskvällen. Samtidigt gjorde brottslingar inbrott i mittfältarens hem medan hans barn låg och sov.

Flera spelare i Premier League har blivit utsatta för liknande brott den senaste tiden, bland andra Victor Lindelöf.

Paul Pogba kommenterade händelsen på Twitter och skrev bland annat att det var hans familj värsta mardröm. Inbrottstjuvarna var i hemmet i mindre än fem minuter men under den tiden tog de något mer värdefullt än allt som fanns i huset – familjens känsla av trygghet och säkerhet.