Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Supporter-tragedi / Hannibal och Shoretire på het lista / Martial vantrivs

Tisdagens nyhetssvep är här och vi nås av den tragiska nyheten att Aleksander Kukin, en av supportergruppen Kyiv Reds grundare har avlidit. Dessutom är Hannibal och Shola Shoretire med på en lista över världens största talanger.

Vila i frid Alexander Kukin

Den 3 mars sköts Alexander Kukin till döds av ryska styrkor när han tillsammans med sin familj försökte fly från Kiev. Det bekräftar Kyiv Reds, supportergruppen som Kukin var med och startade 2002, under måndagen.

Hans fru och dotter träffades också av skotten och har opererats för sina skador. De vårdas fortfarande för sina skador.

Manchester United har uttryckt sina kondoleanser på både sina sociala medier och den officiella hemsidan.

Hannibal och Shoretire bland de hetaste talangerna

Varje år släpper Goal en topp 50-lista över de hetaste talangerna i världen. Det här året har Manchester United två spelare på listan.

Shola Shoretire placeras på plats nummer 44 och Hannibal är något högre upp på plats 22. Borussia Dortmund-stjärnan Jude Bellingham rankas som den största talangen.

För att se hela listan klickar ni här.

Martial vantrivs i Sevilla

Utlåningen till den spanska toppklubben har inte riktigt blivit vad Anthony Martial hoppats på när han lämnade Manchester United i januari.

Det har bara blivit ett mål och en assist på åtta matcher för Sevilla och han har även haft skadeproblem. Senaste matchen byttes han ut med 30 minuter kvar, något som ska ha upprört fransmannen.

Nu uppger den spanska tidningen Marca att Martial känner att han inte riktigt passar in i Sevillas system och är missnöjd med sin situation.