Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Domare kan börja träna med PL-klubbar / ten Hag tar med sig Antony?

I dagens nyhetssvep tar vi upp ryktet att domare kanske kan börja träna med Premier League-lag efter ett förslag från Ralf Rangnick. Utöver det så har vi lite transfernyheter kring Antony och Anthony Martial.

Domare börjar träna med PL-klubbar?

Enligt Daily Mails Mike Keegan så kan domare snart få börja träna med Premier League-lag. Detta efter ett förslag som kom från Ralf Rangnick under ett möte mellan tränare och domarchefen Mike Riley.

Anledningen till detta ska vara så att man kan förbättra relationerna mellan spelare och domare, istället för att bara se dem på matcher. Detta förslag ska ha tagits emot positivt av andra under mötet och ska nu undersökas av domarförbundet PGMOL.

Antony ett alternativ – om ten Hag får tränarjobbet

Som det ser ut för tillfället så verkar det som att Erik ten Hag sitter i förarsätet när det kommer till tränarjobbet för Manchester United, och om han får det så kan han ta med sig brasilianaren Antony till Old Trafford. Det uppger The Telegraphs James Ducker. Antony, som bara är 22 år har imponerat i Ajax och en flytt till England kan alltså bli nästa steg för yttermittfältaren.

Martial till Dortmund?

Enligt Graeme Bailey så ska Borussia Dortmund vara intresserade utav Anthony Martial. Alla tecken pekar på att Sevilla inte kommer att köpa loss fransmannen i sommar, vilket skulle ge Dortmund en chans att locka Martial till Tyskland istället.