Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Scouter lämnar klubben / Torres på radarn igen?

I dagens nyhetssvep tar vi upp nyheten att två ledande scouter har lämnat Manchester United. Vi kommer även ta upp lite transfernyheter kring Pau Torres och slutligen så kan vi meddela att ett datum för FA Youth Cup-finalen har bekräftats.

Scouter lämnar United

Manchester Uniteds chefsscout Jim Lawlor och ansvarige för global scouting Marcel Bout har båda lämnat klubben. Det rapporterar Andy Mitten för The Athletic. Lawlor kom till klubben 2005 och fick 2014 rollen som chefsscout, medan Bout kom till klubben under Louis van Gaals regim.

Enligt Mitten så ses detta som början på en ändring av klubbens scoutingverksamhet.

Torres på radarn – igen

Paul Torres verkar vara tillbaka på Manchester Uniteds radar, iallfall om man tror på Rich Fay på Manchester Evening News. Torres var ett namn av intresse för United redan förra sommaren, men då valde man istället att värva Raphaël Varane.

Fransmannen har gjort det bra när han väl har spelat, vilket tyvärr inte varit så ofta som man önskat, och det ska också vara en anledning till varför man vill addera ytterligare en mittback i sommarens transferfönster. 

Enligt Fay så ska Torres vara redo att lämna Villarreal, och han ska också ha en utköpsklausul på cirka €60 miljoner.

Nytt kontrakt för Emeran?

Den lovande 19-åringen Noam Emeran verkar vara nära ett nytt kontrakt med United. Detta rapporterar Santi Aouna. Det ska handla om ett tvåårskontrakt med en option på ytterligare ett år för fransmannen.

Det ska också vara en del klubbar som är intresserade av att ta in Emeran på lån, och bland dessa finns Nantes, Augsburg och Werner Bremen.

Datum för Youth Cup-finalen bekräftat

Ett datum för när Manchester United och Nottingham Forest ska spela final i FA Youth Cup har bekräftats. Matchen kommer att spelas den 11 maj på Old Trafford klockan 20:30.

Fulham tillbaka i Premier League

Fulham säkrade under gårdagen uppflyttning till Premier League efter en 3-0 seger mot Preston. Grattis säger vi till Fulham.