Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Månadens spelare utsedd / Lingard till Serie A?

Tisdagens nyhetssvep och vi nås först och främst av nyheten att Cristiano Ronaldo utsetts till Manchester Uniteds bästa spelare i april. Dessutom kopplas Jesse Lingard ihop med två italienska storklubbar. Det vore väl dessutom ett nyhetssvep utan lite fortsatt transferskvaller kring West Ham-kuggen Declan Rice.

Nytt pris till Ronaldo

Fem mål på fem matcher i april innebär att Cristiano Ronaldo för andra månaden i rad prisas som Manchester Uniteds bästa spelare.

Portugisen har hittat formen igen den senaste tiden och varit lagets klart bästa spelare. I brist på konkurrens, ska givetvis tilläggas.

David De Gea kom på en andraplats i omröstningen och Nemanja Matic fick nöja sig med tredjeplatsen.

Inter eller Juventus för Lingard?

Att Jesse Lingard av allt att döma kommer att lämna klubben som bosman i sommar är inte längre någon nyhet. Men vart ska då engelsmannen flytta?

Om man får tro på uppgifterna från ESPN är en flytt till Italien högst aktuell. Enligt uppgifterna har både Juventus och Milan visat sitt intresse för den offensiva mittfältaren inför sommarens fönster.

Vidare skriver de att det också finns intresse från andra klubbar i Premier League.

United vill ha Declan Rice

Inget nytt på den här fronten egentligen. Declan Rice har under lång tid kopplats ihop med Manchester United. Ett stort problem ska dock vara West Hams enorma prislapp på mittfältaren (150 miljoner pund).

Nu skriver ESPN att United vill att den engelske landslagsmannen ska bli en ”modern” Paul Ince. De anser att Rice har allt som krävs för att spela för United.

Vidare skriver de att United tror att de i sommar kan ha en stor chans att värva honom. Detta då rivalerna som tidigare visat intresse har fokus på annat i sommar.