Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Flera lag intresserade av Lingard / Ronaldo nominerad

I dagens nyhetssvep tar vi bland annat upp nyheter kring Jesse Lingard som med stor sannolikhet kommer att lämna klubben i sommar. Utöver det så har Cristiano Ronaldo nominerats till månadens spelare, och slutligen så har man fått tillbaka några spelare i träning.

Flera lag intresserade av Lingard

Jesse Lingards tid i Manchester United närmar sig sitt slut. Det har känts klart ett tag att Lingard inte kommer att skriva nytt kontrakt med United, och det har nu bekräftats av bland annat The Telegraphs James Ducker. Det har tidigare ryktats om att Erik ten Hag vill ha ett möte med Lingard innan han bestämmer sin framtid, men det ska enligt källor nära Lingard bara vara slöseri med tid.

Enligt Ducker så finns det också intresse på marknaden för 29-åringen där Juventus, Milan och Newcastle uppges slåss om Lingards signatur.

Försvarsduo tillbaka i träning

Manchester United kommer med stor sannolikhet ha tillbaka två spelare inför lördagens möte med Brighton. Både Harry Maguire och Aaron Wan-Bissaka var med på gårdagens träning vilket indikerar att de kommer att finnas tillgängliga för Ralf Rangnick när det är dags för tysken att ta ut laget inför helgens match.

Ronaldo nominerad till månadens spelare

När Premier League tidigare idag gick ut med nomineringarna för månadens spelare så fanns Cristiano Ronaldo med på den listan. Portugisen stod för fem mål på fyra matcher i april månad och borde ha en bra chans att kamma hem priset.

Mengi tillbaka

Teden Mengi är tillbaka hos Manchester United där han för tillfället tränar med klubbens A-lag. Som många kanske vet så är Mengi fortfarande utlånad till Birmingham, men på grund av skada så kommer han att missa lagets sista match, och fick därför tillåtelse från Birmingham att träna och ta sig tillbaka till matchform med United istället för hos Championship-klubben.

Det blev tio matcher för Mengi i Birmingham-tröjan denna säsongen innan han ådrog sig en hamstringskada i mars tidigare i år.