Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Williams utreds efter långfinger / Pogba tackar nej till rival – Haaland tackar ja

Brandon Williams utreds av Norwich efter ett inlägg på Instagram, vilket han i sin tur väljer att dementera. Samtidigt har Paul Pogba fattat rätt beslut och tackat nej till Manchester City medan Erling Haaland istället har fattat fel beslut.

Williams utreds – dementerar själv

Brandon Williams är som bekant utlånad från United till Norwich. Nu tittar den nyligen degraderade klubben närmare på en storypublicering av ytterbacken på Instagram. Williams ska ha hållit upp ett långfinger ihop med texten “What a beautiful day – easy up @NorwichCity”.

Sedan dess har 21-åringen uppdaterat sin story på Instagram samt sitt Twitterkonto med nedanstående meddelande. Där berättar han bland annat att ett gäng Norwich-supportrar ska ha följt efter honom efter matchen och att klubben inte alls har startat en utredning, till skillnad mot vad media har rapporterat.

Ingen Pogba i City – men Haaland

Det har ryktats om att Paul Pogba kan vara på väg till Uniteds lokalrival Manchester City när kontraktet löper ut i sommar. Nu menar trovärdige David Ornstein att 29-åringen har tackat nej efter att ha funderat på deras erbjudande. Fransmannen sägs nu välja mellan ett “paket” från antingen Juventus, PSG eller Real Madrid.

Samtidigt rapporterar Ornstein att Manchester City har gjort färdigt affären med Dortmund för Erling Haalands signatur. Norrmannen har tidigare kopplats ihop med United, men ser nu av allt att döma ut att landa i fel sida av staden.

United värvar 16-årig målvakt

Enligt Talksports Alex Crook har United kommit överens om en deal för Stevenages målvakt Elyh Harrison, 16 år.