Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

unitedsvepet
Ronaldo välkomnar Ten Hag / Ten Hag ser avslutningen / Uppgivet på Carrington

Lördagens nyhetssvep domineras inte så oväntat av Ten Hag och vad som väntar för Manchester United efter avslutningen nästa helg. Ronaldo välkomnar den nye tränaren som också kan vara på plats i publiken mot Palace nästa helg. Rapporter från Carrington gör dock gällande att uppladdningen inför Palace är allt annat än bra. 

Ronaldo välkomnar Ten Hag

Cristiano Ronaldo öppnar upp inför ankomsten av Erik ten Hag till klubben. Han säger bland annat att han gjort ett fantastiskt jobb i Ajax och är en erfaren ledare, men också att laget måste ge honom tid. Vidare: ”Saker måste förändras på det sätt han vill, jag hoppas han kommer nå framgång såklart, om han lyckas kommer hela klubben att nå framgång. Jag önskar honom det bästa.”

Ronaldo, som i nuläget tycks blir kvar nästa säsong, menar att han är förväntansfull och glad inför Ten Hags ankomst, ”låt oss tro på att vi nästa år kommer att vinna en titel”. En längre intervju med Ronaldo i TeamViever diaries kommer inom kort i klubbens officiella kanaler.

Ten Hag ser avslutningen

Erik ten Hag drar igång arbetet med Manchester United så snart säsongen är över för hans del i morgon. Laurie Whitwell och the Ahtletic rapporterar att Ten Hag sannolikt kommer att vara i publiken vid avslutningsmatchen mot Crystal Palace nästa helg, åtminstone kommer han att se matchen.

Månne gäller det för spelarna att steppa upp en sista gång denna säsong och visa upp sig inför sin nya tränare.

Uppgivet på Carrington

Samtidigt rapporteras det om uppgivenhet och missnöje vid träningsanläggningen Carrington. Stämningen har beskrivits som ”totally flat”. Enligt uppgift säger vissa källor att den stora förlusten mot Brighton var väntad efter de senaste veckornas träningar.

Spelarna å sin sida sägs döma ut standarden och inte minst de assisterande tränarna Armas och Sharp. inte minst 30-årige Ewan Sharp har dömts ut av vissa som menar att klivet till United från scout i New York Red Bulls är alltför långt. Många spelare hade istället velat behåll Carrick och McKenna enligt samma rapport.

Som vanligt lär man få ta samtliga rapporter med en nypa salt men att stämningen är uppgiven har vi nog alla sett inte minst senast mot Brithton. Rangnick gav spelarna ledigt i fyra dagar efter fadäsen mot Brighton, bra eller dåligt är frågan. Vissa kritiserar upplägget då avslutningsmatchen trots allt gäller en plats i Europa League. Allt beror på vad West Ham får för sig i sina två avslutande matcher.

Frågan är nu hur laget kan ta sig samman i sista matchen mot Crystal Palace nästa helg.