Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Rashford vill stanna – hoppas på nystart / Glazers: “Har alltid spenderat pengar”

Marcus Rashford sägs vara fullt fokuserad på att stanna kvar och slåss för sin plats i United. Vidare kan vi rapportera om korta citat från Avram Glazer, Jesse Lingards potentiella framtid och lite till.

Rashford vill stanna – startar tidigare

James Ducker på Telegraph brukar ha rätt bra koll på United-grejerna. Han menar att Marcus Rashford som har haft en mycket tuff säsong vill stanna i United och hoppas på en nystart under Erik ten Hag.

Bland annat planerar yttermittfältaren en egen försäsong innan den riktiga försäsongen, för att komma i så gott skick som möjligt när truppen återsamlas den 27 juni. Bayern München sägs ha honom på önskelistan men tittar för nuvarande på andra transfermål.

“Vi har alltid spenderat pengar”

Ja, så som rubriken lyder svarade United-ägaren Avram Glazer en Sky Sports-journalist under måndagen.

“Vi ska jobba hårt för att göra nästa säsong till en bättre säsong”, var ytterligare ett svar från Avram Glazers korta och intetsägande intervju.

En United-spelare i Englands trupp

Endast Harry Maguire av United-spelarena har tagits ut i Englands Nations League-trupp. Det innebär tacksamt nog att Erik ten Hag får tillgång till spelare som Jadon Sancho, Marcus Rashford och Luke Shaw tidigare under försäsongen – vilket får ses som positivt.

Lingard nära West Ham?

Jesse Lingards kontrakt med United löper ut den sista juni. Nu rapporterar BBC:s Simon Stone att West Ham med David Moyes vid rodret är angelägna om att plocka in mittfältaren. Lingard gjorde som bekant braksuccé i West Ham på lån förra våren.

Erik ten Handskakning?

Erik ten Hag var på gott humör inför sin första presskonferens under måndagen. Det visade han inte minst genom att gå runt och skaka hand individuellt med journalisterna innan de drog igång.

Dubbla proffskontrakt påskrivna

Uniteds akademispelare Tyler Fredricson har skrivit på sitt första professionella kontrakt med klubben.

Även Maxi Oyedele har kritat på sitt första proffskontrakt med truppen.

Årskorten slutsålda

Trots en urusel säsong av Manchester United har årskorten på Old Trafford återigen sålts slut, bekräftar klubben via sin hemsida.